Kontakt os

Luft/Luft varmepumpe

Luft/luft varmepumpe har rigtig mange anvendelses muligheder.

  1. Sommerhus opvarmning (m. Wifi styring så du kan tænde varmen hjemmefra)
  2. Alternativ til kalorifer varme enten i garage eller produktions lokaler
  3. Tilskudsvarme til dit varmeanlæg (bemærk her kan søges energitilskud hjem)
  4. Køl i den varme sommerperiode
  5. Varme i udestue eller anden lokaler der har brug periodisk hurtig varme.

Fordele ved en Luft/luft varmepumpe er blandt andet etableringsomkostningerne er meget billige kontra Luft/vand og Jordvarme. Den kan placeres lige der hvor man ønsker varmen (eller kulden).

Luft/luft varmepumpe fåes i mange afskygninger, alt lige fra den gængse hvide indedel til den topmoderne og stilrene design model i diverse farver. Vi har en varmepumpe der passer til dit behov uanset om det er den store industri hal eller det lille sommerhus.

Vi regner selvfølgelig ud hvor stort et varmebehov du har og derudfra vælger den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

Til vores monteringer bruger vi kun kvalitets materialer vi ved der kan holde til det danske klima dermed kan vi med ro i sindet overholde vores garanti.

Vi montere selvfølgelig også andre modeller end vores anerkendte mærker Mitsubishi og Panasonic. Det vil også sige, står du den situation og skulle have monteret en varmepumpe så tøv ikke med at kontakte os så giver vi gerne en uforpligtende tilbud på montere den.

 

Den mest almindelige Luft/luft varmepumpe består af en indedel og en udedel der producere varmen eller kulden. Men står du i den situation at du har flere etager eller blot flere steder i huset du har brug for varmen men ikke har et central varme system, så har vi også løsningen til dig. Et “Multi split” anlæg består nemlig af kun en udedel og 2, 3, 4 eller flere indedele. Det kan i mange tilfælde være billigere end at etablere et centralvarme system.