Kontakt os

Luft/Vand varmepumpe

En Luft/vand varmepumpe er det mest miljørigtige alternativ til dit nuværende varmeanlæg, uanset om du har gas, olie, pille eller fastbrændselsfyr. Med et Mitsubishi Ecodan Silent Luft/vand varmepumpe vil du kunne spare op til 1500 kr i måneden på dit varmeforbrug de næste 20-30. Udover det er ideelt til udskiftning af nuværende varmeanlæg er det også godkendt i henhold til nye BBR krav i nybyggeri.

Med et luft/vand anlæg giver det dig en frihed i form af du ikke skal tænke på træpiller, fyringsolie eller træ. Men også en markant besparelse i forhold til gas og olie.

En Mitsubishi Ecodan Silent har blandt andet følgende fordele

  • Den er den mest minimalistiske luft/vand varmepumpe
  • Den er stort set lydløs, du høre kun vingesuset
  • Den gi’r en fremragende økonomi
  • Mitsubishi er blandt den mest solgte varmepumpe, derfor også altid en kompetent service
  • Den er bygget til det nordiske klima

En Mitsubishi ecodan silent, kan tænke selv. Over længere tid lærer varmepumpen husets varmebehov at kende i forhold til udetemperaturen, og derved regulere den selv op og ned i strømforbruget for at spare mest muligt. Med den indbyggede inverter teknologi gør det at den kan gå op og ned i strømforbruget hvilket gavner både miljøet og din pengepung.

Til ecodan silent varmepumpe kan man kombinere med en rumsensor, vha. rumsensoren kan du spare ydeligere på varmeregningen. Rum sensor tager højde for varme der opstår ved f.eks. madlavning, solskin og brændeovn. Dermed sikre det en behagelig temperatur døgnet rundt. Også har den oveni købet et elegant design der gør den kan placeres hvor som helst man ønsker den indtastede temperatur.

Udover rumsensor udstyre ecodan silent med et wifi modul så du kan styre og holde øje med varmepumpen på din telefon eller tablet. Selv når du er på farten og skal sikre dig der er varmtvand nok til hele familien når i kommer hjem.