Kontakt os

Service på din varmepumpe

Hvornår har din varmepumpe sidst fået service?

Vidste du at en varmepumpe, ligesom en bil også skal have service? Det er en forudsætning for at den fortsat kan holde sin ydeevne samt effektivitet. En varmepumpe der ikke får regelmæssig service kan resultere i for højt strømforbrug, lugt gener og i værste tilfælde vil den helt holde op med at fungere. Sådan nogle ting vil blive opdaget under et service. En varmepumpe bliver serviceret en gang om året, alt afhængig af størrelse på varmepumpen er det et lovkrav at holde service på sin varmepumpe.

Vi udføre alle former for service

Vi udføre service efter producenter og KMO’s forskrifter så din varmepumpe eller aircondition fortsat kan opretholde sin garanti. Med dokumentation. På et varmepumpeeftersyn tjekker vi en lang rækker punkter. Derudover renser vi inde og udedel for snavs, salt, blade og alger. Foretager funktionsprøve, målinger på kølekredsen samt visuel kontrol af ophæng, blæsere, kompressor samt rør og meget mere.

Vi servicere jordvarme, luft/vand varmepumper, luft/luft varmepumper, aircondition  og mindre køleanlæg.

Herunder kan du se priser for de følgende eftersyn, kørsel gælder op til 50km fra 7752 Snedsted:

  • Lovpligtig service eftersyn luft/luft 895 kr inkl moms og kørsel
  • Lovpligtig service eftersyn luft/vand 1095 kr inkl moms og kørsel
  • Lovpligtig service eftersyn jordvarme 1250 kr inkl moms og kørsel

Bemærk har du varmepumpe i sommerhus områder eller har mange af dine naboer varmepumpe, er der rabat at hente hvis i er flere om at få lavet service. Ring og hør nærmere herom.

 

Udover service reparere vi også kølemaskiner, ismaskiner, køleskabe, fryser, slush ice maskiner, varmepumper, aircondition m.m.