Kontakt os

Vi tilbyder brolægning  i Thy, Thisted, Hanstholm og på Mors

Hos Kågkils Multiservice vil du møde en kompetent samarbejdspartner. Er du træt af mange forskellige håndværkere i dit hjem, så kan et samarbejde med KMS være en løsning for dig. Det er af stor betydning for os, at du som kunde, taler med den samme håndværker hver gang. vi tilbyder brolægning og meget mere i Thy, Thisted, Hanstholm og på Mors.

Vi udføre kvalitetsarbejde, uanset om det er til huset, til haven eller det er til bilen. Vi lægger stor vægt på tryghed, stolthed og tillid.

Vi tilbyder alt indenfor reparation af biler, landbrugs, entreprenør og have park maskiner, brolægning, salg, service og montering af varmepumper, ejendomsservice og meget mere.

Uanset hvor du møder os, vil du altid blive mødt med en afslappet og professionel tilgang til opgaven.

Du er velkommen til at kigge nærmere på vores hjemmeside og se lidt mere om, hvilke ydelser vi tilbyder og et blik på tidligere opgaver.

Du kan også finde os på Facebook “Kågkils Multiservice”

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde indenfor reparation af biler, landbrugs, entreprenør og have park maskiner, brolægning, salg, service og montering af varmepumper, ejendomsservice eller en anden type opgave? Kontakt os til en uforpligtende snak om dit projekt.